Kilokiukuttelija

18.12.2016

Sinkun ei parane läskistyä

Kohta tulee puoli vuotta Siitä Päivästä ja kuten aiemmin totesin, elämä jatkuu, no matter what.

Itse asiassa olen mennyt ja tehnyt sen treffi-ilmon. Hyöty nolla. Tai siis pokasin sieltä yhden puolen illan jutun - palveli tarkoitustaan eikä sillä ollut sen enempää merkitystä.

Mutta hyvä naiset - ei tuolla kovin kaksista materiaalia ole tarjolla. Vai mitä olette mieltä tällaisesta lähestymisestä:
"Moi mamitsu bamitsu....yeah...kiinnostaako nuori kolli....yeah? Me like....MAGE..Kuis paukuu...."

Huokaus.
Siis oikeesti. Jos unohdetaan hetkeksi nuo kielioppivirheet ja muuta ärsyttävyydet, tehoaako tuollainen johonkuhun?? Ja jos kyllä, kehen??

Mut joo... kyllähän tässä sitten on päässyt pohtimaan myös näitä ulkonäköasioita. Vaikka Tinderiin en ole mennyt, enkä usko meneväni (tosin jos on riittävän tylsää ehkä siihenkin vielä sorrun), onhan tämä deittimaailma ulkonäkökeskeinen. Läskit (siis kilot) eivät tässä pelissä ole kovin kovaa valuuttaa.

Jostain syystä kiloja on vielä syksyllä lähtenyt ilman, että olisin asialle mitään tehnyt ja nyt mennään 71,4 kg. Yli 10 kg siitä maksimista! En valita. Mutta onhan tuota vararengasta vielä tuossa ja koska en mihinkään salitreeneihin ryhdy, saanen pitää tämän keskiruhon edelleen löysänä lihana. No, onhan sitä sentään vähemmän kuin ennen. mutta ei musta mitään fitfarmilaista kyllä saa :D

Siltikin.. kun kaupassa mietin herkkuja ja niiden ostamista, jätän ostamatta. Koska ne lihottaa. Enkä halua lihoa. En potentiaalisen miehen vuoksi, mutta siltikin... siis onhan se todella ristiriitaista. Sinkku (olenko sinkku? mikä olen??) ei ehkä voi läskistyä noin vain..? Juu juu luonne ratkaisee blaa blaa.. mutta siltikin, olen satavarma, että olen kiinnostavampi (ulkonäöllisesti) 71 kiloisena kuin 81 kiloisena. Ja tämä siksi, että en itsekään pidä itseäni hottina yli 80-kiloisena. Eikä sillä ole mitään tekemistä itsetunnon kanssa, joka meikäläisellä on puhdasta terästä, vaan ihan esteettisestikin. Mä vaan en ole hyvännäköinen läski, se vaan on niin.
Jotkut on pyöreinä söpöjä tai suloisia. Minä en.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti